top of page
Stijn.JPG

Stijn is na het voltooien van de opleiding Nederlands recht in 2001 aan het werk gegaan bij een projectontwikkelaar te Amsterdam. Daar deed hij bruikbare ervaring op in de ontwikkeling en bouw van vakantieparken in Frankrijk, alsmede het ontwikkelen van appartementen in Amsterdam . De kennis die hij daar opdeed, plus zijn juridische kennis, nam hij in 2008 mee naar zijn volgende stap: het starten van een eigen bouwonderneming. Eerst als zelfstandige en vanaf 2011 in vast verband met Michiel en Olivier.

michiel.JPG

Michiel is na het voltooien van zijn opleiding voor architect in 2005 werkzaam geweest bij meerdere toonaangevende architectenbureaus  en heeft daar een schat aan ervaring opgedaan. In 2011 is Michiel voor zichzelf begonnen en al snel bleek dat dat een heel goede keuze was. Door steeds verdergaande samenwerking met Stijn en Olivier ontstond door zijn input een niet te onderschatten professionalisingsslag die van grote waarde is voor BAR.

Olivier.JPG

Olivier is werkzaam geweest bij verschillende grote uitgeverijen en heeft veel ervaring opgedaan in de sales. Per 2011 echter heeft Olivier de stap gemaakt naar de bouw omdat daar zijn hart ligt. Eerst nog werkzaam bij een andere bouwonderneming en per 2012 met een eigen onderneming in vast verband met Stijn en Michiel. De sales en bouwervaring van Olivier is een onmisbare schakel voor BAR.

Wie we zijn: Recensies
bottom of page